DP Malerentreprise skifter navn til Malerfirmaet Wiinblad

Den 5. maj 2018
Fra 1. juni 2018 skifter DP Malerentreprise navn til Malerfirmaet Wiinblad. Det gør vi af den simple årsag, at vi er blevet opmærksomme på, at der findes 2 andre malerfirmaer der hedder noget næsten identisk. Vi ønsker at sikre, at vi skiller os klart ud med vores nye firmanavn, sådan at vi ikke mister gode kunderelationer på grund af navneforvirring.

Vi er stadig nøjagtig det samme malerfirma, der vægter kvalitet og gode kunderelationer. Fremover bare under navnet Malerfirmaet Wiinblad. Tag rigtig godt imod. 🙂

KONKURRENCE: Vind en maler 1 dag!

I forbindelse med navneskiftet har vi behov for et nyt logo. Derfor udskriver vi nu en konkurrence, hvor den, der kan designe det bedste logo, vinder en maler en dag.

Betingelserne er som følger:

  • Logoet skal indeholde firmanavnet Malerfirmaet Wiinblad
  • Logoet skal kunne fungere i både lille størrelse (fx på hjemmeside) og i stor størrelse (fx på biler)
  • Logoet skal være i korrekt filformat (.eps)
  • Send dit forslag til logo og dit navn, adresse og telefonnummer til info@malerfirmaetwiinblad.dk senest mandag den 28. maj kl. 12

Vinderen bliver udvalgt og annonceret her på siden og på vores Facebook-side senest fredag den 1. juni kl. 12. Vi forbeholder os dog retten til ikke at udvælge nogen, hvis vi ikke har modtaget et logo, som vi mener passer godt til os.

Vinderen vinder 1 maler 1 dag á 7 timer ekskl. transport. Materialer og evt. forudgående rådgivning/besigtigelse er ikke inkluderet.

DP Malerentreprise er flyttet til Greve.

10. marts 2018:
I maj 2017 flytttede DP Malerentreprise pensler, stiger og maling til Greve, hvorfra vi nu kører ud til resten af Sjælland. Maleropgaver udføres fortsat i Roskilde, København og Nordsjælland, men Greve er nu blevet den faste base, hvorfra firmaet drives.

Vi samarbejder med en række lokale håndværkere og kan derfor nu tilbyde entreprise-løsninger på snart sagt alle typer håndværksopgaver i Greve, Kildebrønde, Roskilde, Køge og omegn.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.