Hildur Gudmundsdottir – København S
Danni malede hele vores lejlighed, inkl. træværk, og spartlede alle huller.

Kommunikation: Danni var rigtig flink til at holde os opdateret om processen og svare på diverse spørgsmål. Der var aldrig problemer med at få fat i ham.
Aftale: Hele forløbet løb som smurt – der var noget træværk han lige ville se efter en ekstra gang, men det var vi bare glade for.
Pris: Nogen af de bedste penge jeg har givet ud.
Tilfredshed: Super-tilfredse med det afsluttede arbejde.
Oprydning: Hvis man ikke kan tåle at se at der bliver arbejdet i hjemmet skulle man evt. sørge for at tage snakken på forhånd. Vi havde ingen problemer.

Vi ansætter gerne, Danni gerne en anden gang, og kan kun varmt anbefale ham videre. Det er dejligt at arbejde sammen med folk der har faglig stolthed.

A. Nielsen – Veksø Sjælland.
Jeg fik anbefalet DP Maler og har fået udført malerarbejde på allerbedste vis. Alt malerarbejde er udført i så overbevisende måde at vi giver DP Maler top karakter og vores største anbefalinger til alle vi kender.

DJ Instrumenter
Vi skulle flytte til større lokaler, da de gamle var blevet for små. I den forbindelse skulle de nye lokaler males. Vi fik 2 tilbud, og det ene fra D.P. Maler, dog var D.P. Maler desværre noget dyrere end det andet maler firma. Vi valgte den billigste og de gik i gang. Efter at det andet malerfirma havde været i gang i et stykke tid, begyndte der at opstå nogle problemer bla. I form af forsinkelser. Kvaliteten på arbejdet var heller ikke det som vi forventede. Da vi havde en fast dato på indflytning, var vi begyndt at være i tidspres. Malerfirmaet prøvede at rette op men uden succes. Vi besluttede at opsige samarbejdet med malerfirmet og kontaktede D.P. Maler. Vi fortalte om vores problem stilling, og fik en aftale sat i stand.
D.P. Maler kom og rettede op på alle de ting som var fejlet og blev samtidigt færdig til vores deadline. Det stykke arbejde D.P. Maler fik leveret var til stor tilfredshed, og vi har siden kun brugt D.P. Maler til alle vores maler opgaver. Pris og kvalitet hænger trods alt sammen. Vi kan kun anbefale D.P. Maler til alle der har brug for et malerfirma.
Danny, DJ Instrumenter

Dorthe Bach
Flot malerarbejde, fornuftig pris og super service!

Svanekøkken Hillerød / Roskilde
Vi bruger altid D.P. Maler til vores malerarbejde i vores butikker, i Hillerød og Roskilde. Fordi vi altid kan regne med D.P. Maler, at arbejdet er færdigt til tiden. Samtidig er kvaliteten altid i top. I forbindelse med vores åbent hus arrangementer er det meget vigtigt at vores nye udstillinger er færdige og klar til at modtage vores kunder, og deri er D.P. Maler en vigtig brik.
Simon Lorenzo Jensen, Svanekøkken

Charlotte Sønderhave / Roskilde Trekroner
Danni er yderst behagelig, og meget omhyggelig i hans arbejde.
Kan kun give de varmeste anbefalinger herfra.