Unik rådgivning
Malerfirmaet Wiinblad er stolt af at kunne tilbyde dig en helt unik rådgivning. Vi ved, at det er alfa omega for dig som kunde at blive vejledt ordentligt, inden vi starter på dit malerprojekt. Resultatet bliver en del af din hverdag – noget, du skal kigge på, mens du laver mad, hygger med vennerne i stuen, eller når du kører ind i indkørslen hver aften. Derfor gælder det om at ramme helt rigtigt første gang.

Professionelle fagfolk
Rådgivning er i virkeligheden halvdelen af vores arbejde. Vi, hos Malerfirmaet Wiinblad, er professionelle fagmænd, der er stolte af det håndværk, vi udfører. Men vi sætter også en ære i at guide dig til den løsning, du ikke havde tænkt på, men som du faktisk ønskede dig.

Mere end 15 års erfaring
Malerfirmaet Wiinblad er et mindre firma med mere end 15 års erfaring i malerfaget. Det gør os i stand til at udføre alle opgaver inden for branchen. Læs mere om vores tilbud her.

Hvem kan bruge os?
Vi udfører maleropgaver til erhverv, private og offentlige instanser samt andels- og ejerforeninger.

Malerfirmaet Wiinblad er medlem af Danske Malermestre og Roskilde Malerlaug
Danske Malermestre organiserer de rigtige malere og alle medlemmer er omfattet af en garantiordning, som skal sikre at du som kunde altid får løst din maleropgave professionelt og til din fulde tilfredshed.

Læs mere om DP Malerentreprise og Danske Malermestre her

Print

Roskilde Malerlaug
Roskilde Malerlaug

Her finder du os
Malerfirmaet Wiinblad holder til i Havdrup, men vi kører ud med penslerne overalt på Sjælland. Vi løser mange opgaver i København og i Nordsjælland.